Skönhet

Göra fillerbehandling

fillerbehandling-2020

Testa på fillerbehandling

Fillers är framtagna för kropp och ansikte. Fillers kan användas till olika delar av ansiktet. Käklinjen är en av de ytligaste delarna av våra ansikten och lyckligtvis drag som har möjlighet att fyllas och ändras till vad ni vill ha. En fin haka är eftertraktat hos många och fillers i käklinjen kan legitimerade kliniker få din önskan att gå i uppfyllelse.
Fillers skapades för att ge en naturlig volym på det behandlade området. Kliniker med fillerbehandling vill alltid framhäva resultat som du är nöjd med och som du trivs med.

Vad ingår i en behandling?

Med fillerbehandling kan du få ett mer profilerat ansikte och tydligare drag. Ankläppar skapas med behandling med fillers. Fillerbehandling är ett bra alternativ för att exempelvis få skarpare ansiktsdrag. Har du grop i hakan, går det att fixa med fillers.
Det finns olika sätt att behandla med filler.

Fillersbehandlingar för exempelvis haka skiljer sig olika från skönhetsklinik till skönhetsklinik med varierande prisskillnader. Du får en offert i samband med konsultation hos skönhetsklinikerna som ni besöker innan ingreppet.

Under mötet pratar ni igenom vilken volym ni önskar, om ni haft behandling med filler innan eller om det är första gången för dig och vad som sker efter er behandling. Det är under mötet som skönhetsklinikerna ger sin syn på om mängd och behandling för att ge dig ett naturligt resultat.

fillerbehandling-2020

Testa på fillers

Först av allt är det en kort konsultation tillsammans med en eller flera av behandlarna för att gå igenom om du har några frågor, proceduren och pris. Beroende på om det är din första fillerbehandling, behandling med fillers för exempelvis utfyllnad av haka eller om du har gjort ingrepp innan, så är det viktigt att du känner dig trygg med din klinik och därav överläggningen som är för att behandlaren ska ge sitt utlåtande kring hur exempelvis, din näsa bör behandlas.

Till fillers ingår bedövning som är till för att reducera smärtan vid injicering. Injiceringen av filler startar när bedövningen lagt sig och är generellt sett över inom 5-15 minuter beroende på volymen fillers som proceduren består utav.

Behandlaren finns här för dig när du ska göra din fillerbehandling i Göteborg. Biverkningar från din fillerbehandling med exempelvis näs fillers är vanligtvis svullnad och irritation kring det behandlade området. Det här beror helt på hur din kropp reagerar och fillerbehandling, eftersom det är inte ovanligt att det känns som vanligt direkt efteråt. Din rodnad och svullnad återgår till det normala i takt med att irritationen lägger sig, vilket tar från ett par dagar till veckor beroende på behandling.

fillerbehandling-2020

Din korrigering med fillers räcker i regel 3-12 månader beroende på hur ofta du gör din behandling. Upprepade fillerbehandlingar ger längre varaktighet för exempelvis utfyllnad av haka och beroende på din kroppstyp bryts dina fillers ner snabbare och långsammare.

För en framgångsrik projicering väger konsultationen in som du gör tillsammans med din klinik för att komma fram till hur du vill exempelvis ändra din käklinje och vad som är möjligt ur klinikens perspektiv vid behandling med fillers.

När du varit på din behandling är det viktigaste att du ska bli nöjd med ditt ingrepp och att du ska få ett fint och naturligt resultat av din behandling med filler. För att få ett fylligt, långvarigt resultat behöver du regelbundet exempelvis markera käklinjen.

Återigen, för varje fillerbehandling du gör, stärker du resultatet och det kommer att hålla längre än vad exempelvis enstaka fillerbehandlingar gör. Skönhetskliniken finns för dig genom konsultation, när du gör dina fillers före efter och under din behandling för ett lyckat resultat tillsammans.

Vill du göra en lyckad behandling bör du besöka Estetic.se.

Som vanligt tipsar vi om våra favoritbloggar:

Klimat och miljö
Skönhet och livsstil

Läs mer om vårt inlägg om skönhetskliniker här.