Livsstil

Använda sig av städhjälp

stadhjalp-2020

Behöver du städhjälp?

Ibland känns det som att städning är det enda som du gör och det är svårt att ibland finna ro i det. Det blir mer av ett måste och ett krav än en befrielse att städa.

Om du känner att du inte mår bra av att städa eller kanske har hinder som gör att du inte kan utföra din städning i den nivå som du själv vill eller förmår. Det finns hjälp att få och du ska veta att det blir allt mer vanligt att använda sig av städhjälp.

Om det är tid för att städa är det underlättande att kunna lämna över sitt städuppdrag till städhjälp och lägga tid på livet istället för på att ta hand om sin städning. Att få till en ordentlig städning är en av de saker som är tidskrävande och som många behöver få hjälp med.

När man anlitar och överlåter sin städning till de som har specialisering inom och av städservice, så brukar det generellt sett ge mycket goda resultat. När du ska göra din städning är det lätt hänt att utelämna eller missa någon del av städningen på grund utav dålig planering eller slarv. Med auktoriserad städning motverkar du riskerna för att ditt städ ska misslyckas.

stadhjalp-2020

Städhjälp för alla

När det är fler rum vid en städning som tillhör den aktuella bostaden, så är det viktigt att ta en extra titt på sin kommande städning och avsätta värdefull tid för att sitt städ skall bli så smärtfritt gjort och effektivt utfört efter vad som är möjligt.

Det är flera delar som ingår och som helst bör genomföras vid en ordentlig städning. Städhjälp är till för att effektivisera tiden för dig som vill ha städhjälp. När du ska göra en städning har du, som vi vill påminna om, en process för städningen och det är väldigt bra att följa den för att hjälpa processen och för att allt ska flyta på som det ska.

Vid en komplett städning ingår allt egentligen och för att ge tydliga exempel på vad det är som skall städas och vad städning innebär, följer några exempel från checklistan här efter. Exemplen är gällande de områden som du bör ta hand om vid städning och som är viktiga att göra är soptömning, rengöra badrum och kök, avfrosta både kyl och frys och rengöra allt som hör till, våttorka garderober och rengöra fönsterkarmar.

Alla lokaler eller rum som hör till ska städas och fixas till och ytorna skall förbli rengjorda. Det här utdraget från listan är som nämnt tidigare endast ett urval av alla de delar som genomförs vid en städning och helt beroende på vad de aktuella parterna kommer fram till för beslut, tillkommer det eller utelämnas det delar av listan.

När det görs städhjälp är det rekommenderat att alla parter gällande städning är eniga och att ni har en lista som er städhjälp kan följa. Det är rekommenderat att alla inblandade som utför städningen och de som beställt städservice är på det klara om vad det är som ska städas och att det städbolag som blir anlitade får ta del av informationen.

stadhjalp-2020

Vad kostar det att använda sig av städhjälp?

När man ska beställa städhjälp brukar en vanlig fråga vara vad det kostar. Helt beroende på ytan och lokalen gör att priset för städhjälp ändras utefter kundens specifika förfrågan. Med städhjälp har du möjlighet att använda dig av det användbara rut-avdraget som ändrar det faktiska priset för tjänsten. När det gäller städning finns det tydliga riktlinjer att gå efter och beroende på storleken av arbetet som det gäller och hur den aktuella lokalens skick är i, kan göra att priset kommer att skilja sig en del.

Om du vill få hjälp med din städning, rekommenderar vi att du kontaktar I-Shine.

Dagens tips från oss:

Allt om träning
Livsstil och lycka

Mer från lilladraken hittar du här.