Skönhet

Testa Botox

testa-botox-2020

Är Botox något för dig?

Botox är ett ämne som ligger varmt om hjärtat och som är så kul och intressant att skriva och prata om. När man pratar om skönhet, så är det väldigt naturligt att komma in på den här behandlingsformen och det är lika intressant varje gång.

Vad är då Botox egentligen?

Det är skapat för att få dina muskler att slappna av och för att fylla ut och ge ett lyft till förslappad hud. Botox används oftast till ansiktet för att behandla olika områden och musklerna i ansiktet, men är även användbart för behandling av exempelvis svettkörtlar i armhålor. Behandling i pannan används när du vill åtgärda en rynka mellan ögonbrynen, osynliggöra arga rynkan eller vill få bort linjer i pannan.

Muskler i ansiktet är kraftfulla och när du använder ena sidan av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det kan vara när du exempelvis spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som det skapas linjer i pannan eller rynkig panna. Behandlingar med botox motverkarEn botoxbehandling ger effekt på} hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet till exempel.

Botox är inte bara till för att bättra på sin skönhet, utan är även en behandling som åtgärdar problemdrabbade områden. Botox är bra mot migrän och för att vårda överspända muskler. En behandling i pannan ger effekt direkt i musklerna i pannan och din glabella, mer känd som arga rynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket kan skapa problem som tröttsamma migrän.

testa-botox-2020

Hur går det till att göra en behandling?

Du börjar med att fylla i en hälsodeklaration innan din behandling med botox. Efter det har du en kort konsultation tillsammans med en eller flera av våra behandlare för att förklara behandlingen, pris och för att besvara möjliga frågor. Även om det är din första botoxbehandling eller om du har gjort botox innan, så vill vi att du är trygg med oss som behandlare och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge sin åsikt om din behandling.

När det är dags för din behandling, kommer din behandlare rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Det är med en tunn nål som vi injicerar små mängder botox där det ritats ut markeringar. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på områdets storlek som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Smärtnivån är beroende på hur känslig du är som person, men en behandling är vanligtvis relativt smärtfri.

För att se full effekt av din behandling med botox, så kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin form mer för varje behandling som du gör. Ju oftare du gör en behandling, så stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en engångsbehandling.

testa-botox-2020

Vad kostar det att göra en Botox behandling?

Beroende på vad det är som du vill behandla och vilken typ av behandling som du är i behov av varierar priserna. Du kan exempelvis göra botox för kråksparkar, ögon eller gummy smile för att nämna förslag på områdena som vi kan behandla. Fullständigt pris får du alltid i samband med konsultation hos behandlaren som du träffar innan ditt ingrepp.

Tillsammans kommer ni fram till vilket område du behöver behandla, om du gjort botox innan eller om det är första gången för dig som du gör en behandling. Det är under din konsultation som den legitimerade behandlaren ger sin åsikt om vilken behandling som ger dig ett slutresultat som passar dig och som du är nöjd med.

Vill du testa på att göra en behandling? Då rekommenderar vi Göta klinik.

Vill du läsa mer om skönhet och livet, så har vi några tips här:

Makeup by Celly
Mariamelee

Mer inlägg från oss hittar du här.